A Pingvin Csapat

pingvin_www.kepfeltoltes.hu_

A legfrissebb betekintések a lap alján találhatóak! 🙂

 

Hogy mi is az “A Pingvin Csapat” ?

Egyik régi barátom, Kormi1999 állt neki még anno egy KormiCP nevű magyar privát szervernek, ez annak az általa továbbgondolt változata. Lényegében hasonlít a MyKlubPingvin fő témájához, a Club Penguin-hez, de csak annyira, hogy pingvinek lesznek a karakterei. Ugyanúgy ruhákat lehet vásárolni és partikon részt venni, ám ami garantálható: teljesen egyedi szobák (például bank és étterem), egyedi ruhák, később játékok és partik. Ebben a menüpontban minden héten sok-sok betekintést nézhettek meg a készülő játékkal kapcsolatban. Izgalmasan hangzik, ugye? Higgyétek el nekem, az is!

 • Az első betekintés egy felugró ablak lenne, ami például akkor jelenik meg, amikor barátnak jelölsz valakit vagy ruhát vásárolsz:

 • a játék tartalmazni fog egy különleges funkciót: lesznek olyan exkluzív ruhák, amelyeket csak úgy szerezhetsz meg, ha egy barátod egy kevés pénz ellenében neked ajándékozza. Úgy kell ezt elképzelni, mint a CP-n a képeslapküldést.  Ezeket a ruhákat csak így lehet szerezni, azaz nem lehet boltban megvenni.

 

 • elkészült a játék kezdetleges logója (később még változhat) már megváltozott!

 • az játékban újság is lesz, ennek ikonja: 
  az újság szót nem szó szerint kell érteni, ugyanis az oldalak nem papír formájúak, hanem digitalizáltak lesznek! 
 • egy kis bemutató az újságról:

újság

 • Már több dologról is kaptatok betekintést, de szobáról még nem, úgyhogy eljött ennek is az ideje.

image

 • Ezúttal egy nagyobb betekintést láthattok, ha megnézitek a képet biztos rájöttök, hogy mi az :

wpid-wp-1406649904919.png

 •  a következő betekintés egy olyan funkció, ami egyik ehhez hasonló játékban sem található meg(ha igen, akkor elnézést kérek). Egy bankkártya lenne az, ezzel nem  prémiumot lehet befizetni, hanem valami mást! Ez az ikonja:

wpid-bankkártya-ikon.png.png

 • A mai nap a térképről kaptok betekintést. Ez lesz a térkép mini ikonja amire ha rákattintasz bejön a nagy térkép.
  Térkép ikon mini
 • A mai nap olyan betekintést kaptok ami fő eleme lesz a játéknak. A player cardot, valamint a rajta lévő gombok “használati utasítását”.
  player card kész
  Kezdjük  a bal oldalon fentről lefelé.Az első ikon egy pluszjel, gondolom mindenki sejti, hogy ezzel lehet barátnak jelölni valakit.A második gomb annak a különleges funkciónak a gombja ami a Cp-ben nincs, az ajándék küldés gomb (mint a képeslap, csak ajándék)A harmadik gombbal megtudhatjuk, hogy jelen pillanatban egy barátunk melyik szobában van.A negyedik  a ház ikon, ezzel a gombbal a barátnak jelölt pingvinek házába tudunk bemenni.Az ötödik gomb a börtön rács, ezzel a gombbal tudjuk jelenteni a pingvineket, ha káromkodott, illetve ha hackelt stb.A másik oldalt van az öltöztető gomb, ha ezt megnyomod bejön a ruhás szekrény panel.Valamint először csak az adminok player card-ján lesz egy kérdőjel gomb ami megnyomásával, ez exkluzív ajándékot kapsz.
 • Gondolom emlékeztek  arra, hogy a napokban volt szó arról a bizonyos bankkártyáról, aminek egy különleges funkciója lesz.Banki felvétel alap

  Ez a különleges funkció arra fog szolgálni, hogyha valaki játékpénzileg bajban van, akkor egy bizonyos összeget ( nem túl sok) fel tud venni. Egy rövid leírás:Havi limit: Itt lesz az a bizonyos összeg amit havonta fel tudsz venni.Még felvehető: Ez gondolom magától értetődő, hogy ez a még rendelkezésre álló összeg amit ebben a hónapban fel tudunk venni.Felvenni kívánt: Itt lesz 4 vagy 6 összeg amire rákattintva az felvehetjük. Erre egy példa. Ha még fel tudsz venni 1000 pénzt akkor azokba a rublikákban olyan összegek lesznek , hogy  500, 250, 100, 50…. és ez által ha valaki nem akarja nem kötelező felvenni egyszerre az egészet, így lehet hó elején is meg hó végén is felvenni.Kiválasztva: Ez az az összeg amire rákattintottál, hogy fel szeretnéd venni.Felvesz: Ez a felvétel gomb, erre a ha rákattintasz ennyi pénzzel bővül a pingvined pénz mennyisége.

 • A mai napon egy szoba betekintést kaphattok. Ha jól tudom ilyen szoba egy online játékban sincsen 🙂előzetes
 • Ma egy nagyon egyszerű betekintést kaptok, a barátlistát. A “barát neve” helyén lesz a barátotok neve, ha rákattintotok akkor az ő player cardja nyílik meg.
  Barát lista
 • A mai betekintés egy kicsit komplexebb betekintés. Mára szántam azt a különleges ajándékküldési funkciót, amit a barátotok player cardján érhettek el.
  ajándék alap
  Egy rövid leírás:A nagy rubrikában láthatjátok az elküldhető ajándékot, árát illetve, hogy kézbe, testre vagy hogy hova való.Természetesen ott a varázslatos küldés gomb amivel barátaitoknak elküldhetitek. 🙂
 •  ezen a mai betekintésem azt láthatjátok, hogy hogyan néz ki a pingvin körben:
  pingu körbe
 • egy újabb szoba betekintés:
  előzetes2
 • A mai betekintés egy nagyon nagy szabású dolog, mivel a beta tesztelés után ez lenne az első igazi saját parti. Nem is húzom tovább az időt, az első igazi parti logója:
  uncopy felhő

  Röviden a partiról: Ez arról fog szólni, hogy lesz a városközpontban egy óriási létra amin fel tudsz mászni, az égbe, ahol a felhők között kell mozogni. Ez egy akadály pálya szerű felhős játék, ahol nem egy cuccot hanem egy egész felhő jelmezt megszerezhetsz. A felépítése több szintből fog állni, minden szinten egy egy cuccot tudsz megszerezni. 3 szint lesz ami a felhők között fog játszódni, és az utolsó ami a felhők felett lesz ( ez a csúcs, itt tudod az utolsó cuccot is megszerezni). Ide hozzászólásba írjátok le véleményeiteket, mert rengeteget számít, hogy ti játékosok mit gondoltok a játékról.
 • Az alapszínekről már kaptatok betekintést. Most itt vannak az alapszínek, kicsit másképpen.
  pingu körbe alapszínek
  (nagyobb képért kattints rá)
  Ha lenne még olyan szín amit te szívesen “viselnél” a pingvineden, akkor írd meg hozzászólásban!
 • Kedves érdeklődő barátaim! A ti szemszögetekből úgy néz ki mintha nem is csinálnánk a játékot, nem haladnánk vele. Ez nem igaz a háttérben folynak a munkák. A mai napon fejeztem be a beta cuccokat (jól látjátok nem egy beta cucc lesz). Valamint azt is el szeretném mondani, hogy már folyamatban van az első ruhakatalógus megcsinálása. Ez azt jelenti, hogy már az első ruhakatalógusból vannak ruhák készen. Tehát nincs ok a pánikra, a játék a tervek szerint halad. További szép napot.
 • Kedves látogatók, mivel látom, hogy nagyon várjátok a játékot, adok nektek két apró betekintést, hogy enyhítsek a várakozásotokon.
  aa
  Remélem tetszik nektek, és addig is találgathattok, hogy mihez kapcsolódik. Nagyon egyszerű dolog nem kell túl nehézre gondolni! 🙂

Ha támadna egy jó ötleted, ide kommentbe nyugodtan írd le, mi eljuttatjuk a fejlesztőhöz! 🙂

Hogy tetszik A Pingvin Csapat?

 

43 thoughts on “A Pingvin Csapat

 1. Pirospingu, köszönöm ötleted. Megfontolásra fog kerülni. Ha bármi más ötleted akad vagy másoknak, nyugodtan írjátok meg 🙂

 2. Ne legyen prémiumtagság!Az olyan nagy szívás másoknak,akik nem prémisek! 😦
  (amúgy én prémis vagyok,de amikor még nem voltam,már hetente csak 1x-szer mentem fel a cpre!

  • Kedves PenguinClub. Ezt a panaszt sokszor halljuk, ezért is döntöttünk úgy, hogy a tagságot, nem bankkártyás fizetéssel, illetve átutalással lehet megvenni, hanem a játékban lesz egy Bank, ahol a játékosok az összegyűjtött játékpénzükből ( mint a Cp-ben a coins) tudnak tagságot venni, így mindenkinek többszörös esélye van arra, hogy tag legyen. Ez az első elgondolásunk a tagságról, ám ez még változhat abba az irányba is, hogy mindenki egyenlően játszik és nem lesz tagság. Remélem a válaszom mind két pontja érthető volt.
   Üdv: Kormi1999

   • Kedves Kormos1999! Ezt nagyon jó ötletnek tartom, mivel coinokat bárki össze tud gyűjteni, és így legalább mindenki lehet tag. Lehetnének benne olyan puffle-k amiket az eredeti játékban már nem lehet kapni (pl.: Dínó puffle), valamint több puffle cucc (pl.: sapkák, ételek) és különleges pingvinszínek a tagoknak (arany, bronz, színváltós). Olyan versenyek amin a játékos tervezhet ruhát, felveszi, küld egy képeslapot egy adminnak, és ha a ruhája elnyerte az adminok tetszését, bekerül a havi ruhakatalógusba, és kap sok coint.

 3. Kedves pingvinadminok(Csapó Alex)!
  Nagyon örülök, hogy tetszik az ötletünk a tagsággal kapcsolatban 🙂
  A kisállatokkal kapcsolatban, az lenne az első elgondolás, hogy a játék elején még nem lesznek , utána be fognak kerülni. Ám ezek az állatok valószínűleg nem pufflek lesznek mivel szeretnék egyedivé tenni. A sapkákat ill. RUHÁKAT az állatokra természetesen felírom mivel megvalósítható.
  A színek: A játék kezdetekor 9 alapszín lesz (erről ide lesz kép feltöltve valószínűleg a hét folyamán). Az első különleges pingvin színek egyenlőre a bankban a tagság megvásárlásánál tünnek fel, mivel 5 féle csomag lesz megvásárolható. (Alap, fehér, bronz, ezüst, arany) De ez csak mint jelzés értékű színek. A különleges színek ötletedből kifolyólag, megtervezhetem azt, hogyha bronz, arany vagy ezüst csomagot vásárolsz, akkor a pingvined megkapja ezt a színt.
  Versenyek: Terveztem valóban ilyen versenyeket, ahol tervezni kell valami kiegészítőt, és ha elküldöd akkor 3 helyezést kiosztunk (lehet különdíj is). Ha benne vagy ebben a 3 ( vagy 4) helyezésben akkor pénzjutalom jár illetve bekerülhet a tervezett tárgy a játékba. Többféle más versenyen is gondolkodtam már, mint például megadunk 5 tárgyat amit meg kell keresni a játékban, és ha megtaláltad ezeket, fényképes bizonyítékkal elküldöd majd az e-mail-ünkre akkor kaphatsz egy megadott mennyiségű pénzt vagy tárgy jutalmat a pingvinednek ( illetve tagságot is).
  Köszönöm ötleteidet, mindent szívesen fogadunk. Ha bármi más ötleted van még, vagy másnak van, akkor nyugodtan írjátok le.
  Üdvözlettel: Kormi1999

 4. Sziasztok!
  Éppen rajzolni olyan jót nem tudok sehogy, de lehetne a játékban úgy, hogy legyenek autók is amiket lehet tankolni, stb. és gyorsabban tudnál vele menni mint a rendes pingvinnel. Akár autóversenyzés is lehetne benne. Vagy lehetne olyan, hogy például egy játékkonzol és ha megveszed és hozzá lemezeket, több játékkal tudsz játszani. Erről tudok képet küldeni. A nevét döntsétek el ti. Remélem, jó ötleteket adtam, de persze nem baj ha nem csináljátok meg. Az e-mailra akartam küldeni képpel együtt de nem sikerült.
  Üdvözlettel: Csapó Alex

  • Az a játékos jó ötlet! 🙂 Akár az autósat is meg lehet valósítani, mondjuk egy parti alkalmával.

   • Kedves (Csapó Alex)! Írtad, hogy nem tudsz olyan jót rajzolni. Nem baj ha nem Picasso rajzot küldesz el. Itt nem csak a szépségre megy, hanem az ötletességre. Úgyhogy nyugodtan rajzolj és küld el. 🙂

 5. Hello Alex! nem tudom elment e a levél, mert valami miatt nagyon lassan ment el időközben ki is dobott, de itt a válasz ha nem kapod meg.
  “Hello Alex! Az ötleteid feljegyeztük, úgyhogy mind benn van az “ötlet bankban”. A bankkártyával kapcsolatban pedig: A bankkártya fel fog tűnni a játékban a bankban, egy különleges funkciója lesz, ami a Club Penguinbe nincsen.
  Ötleteid köszönjük, bármi más van még akkor nyugodtan írj 🙂 ui.: a bankkártya funkcióról ide lesz betekintés kirakva 🙂

 6. Nem tudom hogy ki emlékszik még rám…2-3 hónapja nem szerkesztettem az oldalon semmit…de viszont most megjött a kedvem hogy adjak néhány ötletet..Nos…szerintem amit megkéne csinálni a pingvincsapathoz:Lehessen etetni a pingvinedet..aminek értelme is lenne…mivel normális dolog kéne legyen hogy egy pingvin egyen..nah de nem ez számit..hanem az hogy különleges pingvin kaják lehetnének…amit a prémium tagok tudnak enni…és ezekből a kajákból különleges “energiát” kaphatnánk..egy példa:
  Bronz pingvinekhez:Aranyhal–amit csak olyanok tudnak enni,akik már legalább bronz rangosok..az aranyhaltól tudhatnál repülni..tehát ez egy bronz különlegesség amit kaphatnánk a bronz pingvinekhez..
  Ezüst pingvinekhez:lila gőzöm sincs milyen kaja kéne ide…valami egyedi kéne…és ennek megevésekor újabb erőt kaphatnánk…például Game-k játszása során dupla mennyiségű coin-t kaphatnánk…például kapnánk alapból 500 coin-t egy játék kijátszása során..és ha ezt az ezüstrangú kaját előbb megesszük,akkor dupla mennyiségű coin-t kaphatna minden ezüst pingvin..
  Arany pingvinekhez:ide szintén valami egyedi kaja kéne…de szerintem ide lehetne olyat csinálni hogy ha megeszi a pingvinünk az aranyrangu kaját,ez esetben tripla mennyiségű coin-t kaphatnának az aranyrangú pingvinek…és pl 4-5 játék menetig jó lenne ha elég lenne ez az aranyrangú kaja..
  Másik dolog:szerintem lehetne egy gyémánt rangú pingvin is…ami arany szinű és halványkék szinű füst venné körbe a pingvinünket…
  És ha ez megvalósulna..akkor gyémánt kaja esetén én annyit irnék hogy ha egy játékmenet alatt kapsy 500 coint…akkor ha 10 percig fentvagy a pingvineden,ez esetben kaphatnál 2500-5000 coint…tehát anélkül hogy csináljunk valamit…és persze a gyémántrangú pingvinhez járulna az arany,ezüst,és a bronz rangú kaják is…
  Ez csak egy ötlet volt…hosszúra fogtam…ha kedvetekre esik..majd elolvassátok 🙂

 7. rackerman. Ezek nagyon jó ötletek, a gyémánt tagságot természetesen nem nehéz berakni, vagy akkor minden csúszik egyel kisebbre és így a bronz az az 1 hónap az ezüst a 3 hónap… és a gyémánt az 1 év. a “”füsttel”” annyit, hogy gondoltam rá valami különlegeset belerakni, úgyhogy fel van írva, mert érdekesebbé teszi a játékot 🙂 A kaják és a különleges képességek is jók, ezt esetleg úgy tudnák megcsinálni, hogy lesz egy szoba az étterem és ott olyan módon tudna ilyet enni (term. coin ellenében) mint a puffle a puffle hotelbe.
  Ötleteid köszönöm, sokat tudtok segíteni 🙂

  • És hát tudom h nehez animaciot megcsinalni..de lehetne olyan benne mint a cpbe a card jitsu..csak itt igazi harc lenne..nem mint cpbe h csak kartyakkal harcolsz..itt lehetne megcsinalni egy “karate game”-et..aminek a lenyege ugyanaz mint a cpbe..csak itt nem kartyakkal vagy..hanem kulonleges “erőkkel”…mit is ertek en ez alatt?..kb annyit mint a RPG jatekokban..es tegyuk fel:2-3 meccs nyeres utan sarga ov, aztan 5-6 meccs utan narancs..es igy tovabb..tehat ugy kell megnyerni egy meccset, hogy “skill”-eket tolsz arra akivel harcolni akarsz..es aki hamarabb nyer..az megkapja a meccsnyerest..tehat keves fekete oves lenne eleinte..es a premium tagok tehetnenek szert kulonleges kepessegekre..amikkel tobb eletpontot letudnank venni az ellenfeltol..epp ezert lenne elobb konnyebb ha premium tagos vagy..mivel jobb skillek lennenek..meglehetne csinalni dragonball-osra egy meccset..kamehamet lojjenek a kezukbol..ez lenne egy skil..stb..es ha lenne kulonleges “állatkád”, az is beszalhatna a harcba…de csak akkor ha mas is hivja az allatkajat..kivancsi vagyok a velemenyedre..ha valamit nem ertesz, kerdezz.. 🙂

   • Hűű, nagyon jó fejlesztésnek igérkezhet, de igen az animációkat nem könnyű megcsinálni. A skllekkel kapcsolatban annyi, hoyg akkor a játék harcba menne át, úgyhogy csak úgy csinálnánk meg a későbbiekben mint a card jitsut, csak nem kártyákkal hanem skillekkel.

 8. Visszajelzés: Szünet. | kormos1999

 9. Visszajelzés: Bővült a csapat! | MyKlubPingvin

 10. Amúgy kormos én is mindig a saját játékomnál azt képzeltem el,hogy játékpénzből vásárlom meg a prémit!

 11. És mivel csinálod ezt?(úgy értem,milyen játék készítő programot használsz?)
  )

 12. Szerintem az is jó lenne,ha több házad lenne,és lennének utcák!(Mármint amiben a pingvinek lanknak)Pl:Aranyhal Utca,Tenger tér stb. …

  • Kormi a háttérben fejleszti a játékot (legalábbis ezt mondta), legközelebb minden bizonnyal télen hallhatunk felőle. Addig is kitartás. 🙂

 13. Bocs…
  Elég buta kérdés de fel lehet már menni vmi linken vagy még csak az ötlete van meg?

  Ui: Ha még nincs meg mikorra tervezitek, hogy elérhető legyen?

 14. A háttérben itt vagyok, egy komplikáció lépett fel, úgyhogy egy nagy visszatérést szeretnék, majd, ami majd ” beír a játékok történelem könyvébe”

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s