Spoilerek – Puffle Wild, novemberi party?

Sziasztok!

Ismét érkeztek információk a Puffle Wild-ről (ezúttal videó is), valamint szó lesz a novemberi partiról is.

Először is kezdjünk a Puffle Wild alkalmazással, és a videóval:

Nos nem tévedtünk, amikor anno nyáron megtudtuk, hogy egy Candy Crush Saga “klónhoz” lesz szerencsénk, jó sok puffle-val.
A játék már szinte teljesen készen van, hamarosan elkezdődik a béta tesztelés is Ausztrália és Új-Zéland játékosaival. Egyelőre a játék csak iOS-re jön ki, remélhetőleg a megjelenés után néhány hónappal megkapjuk az androidos verziót is.
A novemberi parti nem más lesz, mint Pirate Adventure Party, azaz Kalóz kalandparti!! Én személy szerint imádtam a 2010-2011-es Adventure(Kaland) partikat, mindig olyan különlegesek voltak. Mindenesetre már lelkes kutató Club Penguin játékosok találtak forrásokat, árulkodó jeleket a játékban:
141119 – tehát 2014 11. (november) 19., ami szerda, úgyhogy a parti 20-án, csütörtökön fog kezdődni, ha minden igaz. Vannak olyan híresztelések, hogy ez csak egy mini-parti lesz, aminek én nem annyira örülnék, mint egy rendes, nagyobb kalózos kalandnak.
Egy régebbi Spoiler bejegyzésben írtunk arról, hogy hamarosan megjelenik egy új iglu háttér, amely témája a mély tenger. Lehet, hogy köze van a partihoz? Ha viszont igen, akkor valószínűleg nem egy mini partiról lesz szó.
Több információhoz szerintem november elején jutunk hozzá, addig is teljünk be ezzel, illetve nosztalgiázzunk a Nosztalgia a CP-n 2007-es Pirate Party bejegyzéssel. 🙂

Köszi, hogy minket választottál!

Klub Pingvin

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s