Spekuláció – Mi lesz szeptemberben?

Sziasztok!

Csütörtökön kezdődik a Jégvarázs parti, telis-tele újdonságokkal és izgalmakkal. Ezt a két napot pedig már betekintések és spoilerek nélkül kell eltöltenünk, még akkor is, ha már alig várjuk Elsáékat. Az rendben, hogy most, augusztusban Jégvarázs parti lesz, de vajon mire kell számítanunk szeptemberben? Ezen elmélkedünk egy picit! 🙂


Emlékezzetek vissza, hogy tavaly szeptemberben Medieval, azaz Középkori parti volt. Ez főleg a varázslásról, a bájitalokról szólt, a témája is kissé megváltozott, mert eddig ezek az eseményeknek inkább a lovagok, misztikus lények voltak a középpontjában. Persze, egy évvel ezelőtt is megjelentek a partin különleges lényeg, gondoljunk csak a sárkány, csirke és unikornis puffle-ra, vagy éppen az igazi, hatalmas sárkányra. A pingvinek transzformálódhattak, átalakulhattak ezen a lényekké.

Ebből kiindulva gondolhatják sokan, hogyha egy éve szeptemberben középkori esemény volt, miért is ne lehetne idén is. Lehetne, de szerintem még sokan emlékeztek rá, hogy az egyik Summer Jam (Teen Beach Movie) videóban a szemfülesebb nézők láthattak egy várat, illetve egy sárkányos szörfdeszkát is:
Idén ilyen betekintéseket nem nagyon láthattunk, de még lehetséges, hogy az elkövetkezendő néhány napban kapunk egy hasonló videót. Bár egy betekintést már kaptunk a Club Penguin portugál magazinjában megjelent egy cikk, miszerint ebben az évben is középkori parti lesz:
Szerintem (ezt már korábban is leírtam) nincs szükség idén a Jégvarázs parti mellé egy középkori partira. A Frozen Party-n szintén a középkorba kerülünk vissza, úgyhogy nem lenne értelme két ugyanolyan témájú eseménynek, pláne egymás után. (augusztus-szeptember).
Szeptemberben jobb lenne egy hasonló parti, mint a 2011-es Wilderness Expedition, amikor az erdőt fedeztük fel, a barna puffle után kutatva. Csak azért, mert mostanában egyre többször kerül szóba a Sasquatch, azaz Nagyláb, aki elég valószínű, hogy az erdőben, esetleg a síhegyről látható barlangban él:

Rookie is írt korábban egy cikket a Club Penguin Times-ba, azaz a CP újságába, az írásának a témája pedig az erdő felfedezése és élővilága volt:

Ezért lehetne egy olyan parti, ahol a barlangba kell feljutnunk az erdőn keresztül, mint anno a barna puffle barlangjához:

Ez a kis túra indulhatna a sífaluból, onnan, ahonnan régen bejuthattunk a hólabirintusba(2009) vagy például a nagy szánkóversenyre (2011), de ugyanide sorolhatjuk az Operation: Puffle/Blackout küldetéseket is:

Hogyha pedig mégis a középkorba látogatunk, vegyük fel a legjobb, legszebb és legötletesebb középkori jelmezünket! 🙂

Ti milyen partit képzelnétek el szeptemberre? Megelégednétek-e a Medieval Party-val? Ötleteiteket, véleményeteket osszátok meg lejjebb hozzászólásban!

Köszi, hogy minket választottál!

Klub Pingvin

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s