2014, azaz mi változik idén…

Sziasztok!

Mostanában kevesebb időm volt foglalkozni az oldallal, úgyhogy nagyon szépen köszönöm Rackerman-nak, hogy tartotta kicsit a frontot! 😉

Nos, 2013 egy sikeres év volt, rendeztünk néhány partit, ha már a CP által szervezettek nem sikerültek annyira jól. Volt egy pár jelmez/rajzverseny, sajnos az utolsó (novemberi) jelmezversenyt nem értékeljük, mert sajnos kevés pályázó akadt! Nyár végén átköltöztünk erre az oldalra, a klubpingvin.hu-ról, de még így is elég sokan követtek minket, ezt nagyon köszönjük!

Szóval, 2014 kissé más lesz. Korábban említettem, hogy meg fog változni az IglooPont rendszer is, ez a következő módon fog megtörténni:

  • A jelenlegi formától eltérően szezonokra fogjuk osztani a pontgyűjtést, azaz minden év végén kihirdetjük a győztest, aki a legtöbb pontot szerezte abban a szezonban.
  • A győztes persze néhány apró, vagy kevésbé apró nyereménnyel gazdagodik, illetve a neve mellé ki lesz mindig írva (például kommentnél), hogy ő melyik “szezon” győztese volt (például: “A 2014-es szezon győztese”)
  • Mostantól több módon juthattok IglooPonthoz: heti kvíz kitöltésével, partikon való részvétellel, a hónap látogatója címmel is szerezhetsz pontokat, részt veszel versenyeken, képeket/rajzokat készítesz stb, stb…

Hogyha ez a módszer mindenkinek tetszik, akkor 2014. február 1-én lenullázódnak az IglooPontok, és mindenki 0 ponttal kezd. A Pingvin Áruház pedig ezzel együtt határozatlan időre bezár, hogyha újra kinyitjuk, akkor mással kell majd benne fizetni.

Mi is az a hónap látogatója cím? Ezt azok szerezhetik meg, akik az adott hónapban a legtöbbet tettek a MyKlubPingvin-ért, például sokat (értelmesen) kommenteltek, olyan híreket jelentettek, amelyek nincsenek még fenn az oldalon, partikon vettek részt stb… Ezt minden hónap végén közöljük, esetleg Ti, látogatók szavazhatjátok meg, kié legyen ez a jutalom! Az év végén pedig a győztes kiválasztásánál  figyelembe vesszük, ki hányszor szerezte meg ezt a jutalmat, ugyanis a győztes neve mellé egy ilyen is ikon fog kerülni :

A”Nosztalgia a CP-n” bejegyzéssorozat pedig mostantól úgy fog kinézni, hogy nem lesznek hónaphoz kötve (túl sokáig húzódna), például nyáron akár 2007 januárról is írhatok! 🙂 Ezzel együtt pedig akár havonta 2-3 ilyen bejegyzés készülhetne.

Idén kicsit több partit szeretné(n)k szervezni, meglátom ebből most mi lesz… Esetleg lennének olyan mini-partik, ahol az épp online lévő hírességek megkeresésével foglalkoznánk. (kezdjük az évet például Rackerman “Katt Party“-jával! )

A heti szavazásokat is szeretnénk tényleg heti szavazássá változtatni, nyugodtan adhattok tippeket, hogy mivel legyenek kapcsolatosak. 🙂

Mi a véleményetek a változtatásokkal kapcsolatban? Osszátok meg velünk a hozzászólás részben!

Köszi, hogy minket választottál!

Klub Pingvin

Reklámok

15 thoughts on “2014, azaz mi változik idén…

  1. Szerintem is nagyon jók ezek az ötletek/tervek! Az én kedvencem a kicsivel több party! Mivel a családunk általában elfoglalt, eddig nem tudtam elmenni rájuk. De most, ogyha egy kicsit több lenne, az irtó szuper lenne! 🙂 😀

  2. Figyelj,Lewy,a Prehistoric Partyn már megvan az összes dínó tojás és azt írja hogy kapok valamit hát ezt a bizonyos valamit nem kaptam meg! :/

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s