Nosztalgia a CP-n! – 2005 október

Sziasztok!

Elérkeztünk sorozatunk második részéhez, amelyben 2005 októberéről beszélünk. Hogy mi is történt ekkor? Kattints a tovább gombra, és megtudod! 🙂

Nos, utánanéztem, és rájöttem hogy eddig tévhitben éltem: a béta teszt parti nem októberben volt, hanem szeptemberben. Októberben a CP legelső hivatalos partija volt, a Halloween parti, amit azóta minden évben megrendeznek. Ezen a partin semmilyen cuccot nem vehettünk fel, ill. nem is vásárolhattunk, mégis nagy sikere volt. Ez volt az egyetlen olyan Halloween parti, amikor az ég a megszokott világos színében pompázott, ezen kívül pedig csak 2 szobát díszítettek föl: a várost és a diszkót.

Hogy mi is az oka annak, hogy ilyen szegényes dekoráció volt csak? Az, hogy csupán Screenhog dolgozott dizájnerként a Club Penguin-nél időszűkében csak ekkora díszítés fért neki bele.

Ebben a hónapban megjelent még egy új ruhakatalógus is, de képeket sajnos nem sikerült róla szereznem az viszont tudom, hogy a szellem jelmez, egy fekete maszk és egy piros köpeny volt megvásárolható benne.

Érdekesség

A 2005-2006-os évkönyv csak 2008-ban került fel a könyvtár polcára.

Ebben a hónapban körülbelül ennyi fontos dolog volt, novemberben viszont már kicsit több…esetleg, ha gondoljátok kiegészíthetitek a bejegyzést saját ismereteitekkel, amiket ide komment formájában leírhattok. (jó információkért akár + IglooPont ütheti a markotokat!)

Ennyi lenne mára, köszi, hogy minket választottál!

Klub Pingvin

 

6 thoughts on “Nosztalgia a CP-n! – 2005 október

  1. A beta test party úgy volt, hogy billybob felment a penguin chat 3-ra és szólt az éppen játszó pingvineknek, hogy megnyílt a Club penguin.Csak azon a napon volt beta test party.

    • Most már tudom, csak egyes téves források szerint a béta teszt parti okt. 24-én volt(CP születésnap), aztán megnéztem wikipédián (2 helyen is) és akkor láttam, hogy hoppá ez nem is akkor volt. 😛

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s